Nieuw bestuur Rugby Mechelen!

Uncategorized

Beste Leden en sympathisanten.

Een tijdje terug hebben sommigen onder jullie alvast gemerkt dat er wat gaande was binnen onze club. Na een algemene oproep voor kandidaten en enkele Bijzondere Algemene vergaderingen is er een nieuw bestuur verkozen. Bij deze stellen we ons graag aan jullie voor!

Yorick Buys is vanaf 1 Juni de nieuwe voorzitter van Rugby Mechelen. Samen met Jens Michiels (Secretaris), Cliff Geerts (Sportief coördinator)  en Pol Op de Beeck (Penningmeester) werden zij verkozen tot raad van bestuur van onze fantastische club. Hier alvast een korte voorstelling:

Yorick is oud speler / trainer (u13/15/Dames) en scheidsrechter.

Jens is “actief” speler bij de senioren / oud trainer (U15/16) en scheidsrechter.

Cliff is ouder van 2 actieve spelers en was vorig jaar TM bij de U12.

Pol is speler bij de Senioren / trainer (U17 en invaltrainer) en was reeds penningmeester Ad Interim vorig jaar.

Verder is er ook een volledige nieuwe structuur en hebben zich al een 20-tal mensen zich opgegeven voor posten van het dagelijks bestuur in te vullen. Voor meer info en uitleg verwijzen we jullie dan ook door naar de website! Of kan je natuurlijk ook met ons zelf contact opnemen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

De bestuursploeg

Comments are closed.