WIN-WIN-WIN! Met de hele club gratis naar België vs Roemenië!

Uncategorized

Nu zaterdag 9 februari is het zover. België ontvang Duitsland in Brussel en Sporza streamt de wedstrijd op hun onlineplatform sporza.be

Kans op vervolg
Als blijkt dat er voldoende interesse is voor deze wedstrijd denkt Sporza erover na om ook de vervolgwedstrijden rechtstreeks uit te zenden.
De club die tijdens de uitzending het meeste unieke hits heeft op hun pagina richting de streaming op sporza.be (link nog niet actief) mag op zaterdag 17 maart met de ganse club (aantal spelende licenties) gratis naar België vs Roemenië!

Hoe?
De link van de wedstrijdpagina van onze club vind je hier http://rugby.vlaanderen/livewin-rugby-mechelen of op de algemene wedstrijdpagina  rugby.vlaanderen/livewin.
Dus morgen iedereen via onze clubpagina de wedstrijd live te bekijken! Mis niets van de actie en schakel in om 15 uur.

En o ja, Forza geeft graag een duwtje in de rug en adverteert morgen op Facebook onze wedstrijdpagina 15 km rondom onze club.

Individueel kan je ook winnen!
1. Wie meedoet aan de wedstrijd maakt ook kans op een trip naar Londen met overnachting voor 2! Inclusief 2 tickets voor Engeland XV vs Barbarians in Twickenham op zondag 2 juni 2019.
2. Wie in het wedstrijdformulier een club selecteert maakt ook kans op een meet & greet met gesigneerde bal met kapitein Jens Torfs.

Voorwaarden en spelregels

Copyright © 2019 Rugby Vlaanderen, All rights reserved.

Comments are closed.