We stijgen naar tweede!!!

Matchen

Wat een weekend! We zijn er nog niet helemaal van bekomen…

Gisteren wonnen de twee seniorenploegen van Namen, de tweede met 19-17 en de eerste met 39-12. Dat betekent dat ze kampioen zijn en ongetwijfeld naar de tweede nationale stijgen. Yes! ?

Rugby Mechelen est Champion de D3 après sa victoire 39-12 contre le Rugby Namur XV

Geplaatst door Sportkipik.be op Zondag 28 april 2019

De rest van onze club het ook goed afgelopen weekend. Onze U14 trok naar Brugge en verloor helaas met 103-22, maar speelde met opgeheven hoofd tot de laatste minuut. De jongens van de U18 gingen met een man minder naar Schilde en hield goed stand, maar na nog een extra blessure werd het steeds moeilijker: ze verloren uiteindelijk met 83-0. Onze Foxes reden helemaal naar Waregem en waren ook met twee dames minder. Desondanks hebben ze met 11 heel wat druk gezet op hun tegenstander. Mooie eindstand van 27-17!

Comments are closed.