Rugby Mechelen op Mechelse sportmarkt, ook hier graag helpende handen.

Uncategorized

Zondag 22 september 2019 is het weer zo ver, dan staan we met Rugby Mechelen op de Mechelse sportmarkt. We staan van 13u tot 18u op de Ijzerleen nabij het Schepenhuis.

Wie heeft er zin om er met ons een geslaagde dag van te maken en onze geliefde sport en club in de ‘spotlights’ te zetten? Wat flyeren, info geven of deelnemen aan initiaties en demo’s. Al is het maar even. Je hoeft zeker niet heel de namiddag aanwezig te zijn.

Kunnen we op jou rekenen? Geef dan een seintje aan David De Bleekere of via [email protected]. Laat ook zeker vrienden, familie en kennissen weten dat we deelnemen aan de Sportmarkt en maak hen warm om ons een bezoekje te brengen en kennis te maken met deze geweldige sport.

Comments are closed.