Verderzetting seizoen

Uncategorized

Beste Spelers en Ouders,

Als Rugby Mechelen bestuur volgen wij de richtlijnen van de veilheidsraad, de medische commissie en Vlaamse rugbybond van kort bij op.
Vrijdag avond heeft de medische commissie van de rugby bond toestemming gegeven om trainingen te hervatten voor spelers vanaf U14 categorie, echter alleen in beperkte groep en op geruime afstand van elkaar. Zonder toegang te hebben tot douche of kleedkamer faciliteiten.

Na overweging intern lijkt het ons op deze manier niet opportuun ons seizoen te hervatten voor de twee resterende weken in het seizoen. Ook in rekening houdende dat ook onze velden momenteel niet bespeelbaar zijn.

Voor zij die het nog niet wisten: We hebben een paar weken geleden de beslissing genomen om de break in het seizoen te gebruiken om onze velden een extra goede onderhoudsbeurt te geven en zijn vroeger met egaliseren en inzaaien van de velden begonnen zodat we volgend seizoen in ideale omstandigheden kunnen spelen en trainen. We bereiden dan ook het volgende seizoen zo goed mogelijk voor zodat we samen begin augustus allemaal klaar zijn om van het seizoen 2020/2021 een succes te maken. Verdere aankondigen rond dit seizoen komen er binnenkort aan dus houd zeker onze kanalen in de gaten.

Mvg
Het Rugby Mechelen bestuur

Comments are closed.