Inschrijvingsdag Zaterdag 27/06

Uncategorized

Zoals je al zag gaan we afsluiten met een nieuwe start dit jaar. Door Corona hebben we een tijd lang afscheid moeten nemen van onze liefste sport. Gelukkig gaan we er nu dus voluit voor gaan. Op 27 Juni gaan we immers iedereen terug naar de club brengen.
 
Het spreekt voor zich dat we dat niet allemaal tegelijk zullen doen. Hieronder kan je alvast het schema terugvinden voor de dag. Iedere groep tot U12 zal een moment hebben met hun groep van dit jaar en hun trainers vooraleer ze al dan niet overgaan naar hun nieuwe groep en nieuwe trainers worden voorgesteld. Tijdens dit alles zal iedereen boven de U10 ook de kans krijgen om hun medisch attest te laten invullen door de clubdoctor!
 
Daar we niemand op de velden kunnen toelaten indien ze niet zijn ingeschreven voorzien we dan tevens ook een plek waar je je lidmaatschap van de club kan verlengen en betalen. Er zal ook eten en drinken verkocht worden om iedereen gelukkig te houden.
 
Onze velden genieten nog volop van hun welverdiende rust en hebben alvast met de komst van het nieuwe gras hun ouderschapsverlof aangevraagd tot begin augustus. Hierna zal er dus vanzelfsprekend terug worden overgegaan tot trainingen. Vroeger dan anders om zo iedereen toch een uitlaatklep te geven als ze niet op verlof kunnen gaan.
 
De kantine zal nu en dan open gaan (bij goed weer) alsook de petanque baan etc. Hou de Instagram en facebook in de gaten om de events van de zomer alvast niet uit het oog te verliezen!
Multi Move 10u
U8 11u
U10 13u
U12 14u
U14 15u
U16/U18 16u
Dames 17u
Mixar 17u
Senioren 18u 
BBQ 20u 
De Doctor zal aanwezig zijn vanaf 14u
Indien je kinderen hebt in meer dan 1 categorie kan je de inschrijving alvast doen op een moment
 
In lijn met onze ambitie om de club uit te bouwen tot een van de beste Vlaamse Rugby clubs & met het oog op een verbeterde sportieve omkadering, zijn de lidgelden voor seizoen 2020-2021 aangepast. Hiervoor hebben wij een uitgebreide analyse gemaakt van lidgelden per leeftijdscategorie bij andere rugbyclubs evenals de ons omliggende sportclubs. Wij zijn er van overtuigd dat de gevraagde lidgelden ons enerzijds toegankelijk houden om een zo breed mogelijk publiek aan te trekken in onze sport & anderzijds ons toelaten te investeren in de toekomst van Rugby Mechelen.

Ovale groeten en alvast tot dan!
Rugby Mechelen

Comments are closed.