Mechelse Foxes draaien topseizoen

Matchen, Uncategorized

De dames van Rugby Mechelen hebben een sterk seizoen achter de rug, omwille van een toestroom van nieuwe dames uit hun wervingstraject van het seizoen ervoor. Ze hebben maar liefst 14 nieuwe vosjes mogen verwelkomen dit seizoen, dit gecombineerd met de bestaande rugby speelsters leverde een prachtig titel als “Vice-Kampioen in nationale bronze divisie 3” op en een eindtotaal van 26 speelsters.


Volgens de coaches Koen en Christophe ligt de ambitie verder dan enkel het sportieve, “Het ultieme doel is 40 dames ingeschreven te hebben en een 2de ploeg op te starten binnen dit en 2 seizoenen. “Met andere woorden, iedereen is welkom, ervaren en onervaren om de foxes nog verder te doen groeien want de sfeer en het gevoel van vriendschap die binnen deze groep hangt is ongelooflijk goed”

Comments are closed.