Bestuur

Yorick Buys (Voorzitter)

Yorick werkt bij Brussels Airlines waar hij als hoofd van de business development unit in ground operations verantwoordelijk is voor de projecten en rapportering. Thuis brengt hij zijn tijd graag door met zijn vrouw en dochter van 2 jaar.

In 2001 begon hij met rugby spelen  bij Rugby Mechelen. Hier bleef hij spelen tot zijn studententijd in 2006. Tijdens de studententijd zette het rugby verhaal zich verder met omzwervingen bij Thor Delft, DSRC en All Reds Rugby Roma. In 2012 bracht de reis hem terug thuis bij de club waar het allemaal begon. In datzelfde jaar werd ook het initiator diploma nuttig gebruikt als trainer van de U13. De jaren daarop was hij ook nog coach van de U15 en dames ploeg van rugby Mechelen. In  2017 kwam de volgende stap als scheidsrechter. Momenteel gaat zijn volledige aandacht naar de raad van bestuur en rugby Mechelen. Gecombineerd met hulptrainer bij de U18.
E-mail: [email protected]

 

Jens Michiels (Secretaris)

In het dagelijks leven geeft Jens les in het Deeltijds Beroeps Secundair onderwijs. Hij heeft 2 kinderen (een meisje van 5 en een jongen van 3) en woont in de Mechelse binnenstad.

Jens zijn rugbyverhaal begon in 1995 toen hij als u14 begon te spelen in Dendermonde. Hier bleef hij tot hij 19 jaar werd. Na een korte pauze van 3 jaar sloot hij zich terug aan bij de 3de ploeg van Dendermonde tot deze opgeheven werd. Nadien sloot hij zich aan bij Rugby Mechelen. In het begin  als speler maar al na enkele jaren heeft hij ook samen met Koen Laenens en nadien met Yorick Buys de U15 voor zijn rekening genomen. Vervolgens heeft hij zijn Initiator (IRB 2) en zijn scheidsrechterdiploma behaald. Reeds 2 jaar terug zetelde hij als jeugd coördinator en event coördinator in de raad van bestuur. Op dit moment is hij nog speler bij de Senioren.
E-mail: [email protected]

 

Cliff Geerts (Sportief coördinator)

Als je hem zouden vragen wat zijn band met Rugby Mechelen is, zou hij je zeggen dat hij sinds 2016  de papa is van 2 zeer enthousiaste en actieve jeugdspelers (Keithan en Keany). Zo enthousiast dat ze hem zover kregen om teammanager van de U12 te zijn. Hij kan dan ook zeggen dat de U12 ondertussen gegroeid is tot een zeer hecht team. Zowel de kinderen als de ouders. Op tornooien is er altijd een goeie opkomst, ouders springen mee op de kar om voor de kids fruit, snoep, drank … te voorzien. Er zijn er zelfs bij die extra vroeg opstaan om verse koekjes, wafels of cake te bakken.

Dat gevoel, die teamspirit, en het familiegevoel, dat is de reden waarom hij zich goed voelt in ( wat voor mij ondertussen ook aanvoelt) als onze club. Dat gevoel wil hij doorgeven aan de kinderen, de ouders, bezoekers van onze club…! Dat gevoel wil hij overbrengen aan iedereen die op hun manier met onze club te maken krijgt. Cliff volgde ondertussen ook enkele cursussen op de club ( First aid in rugby Level 1 en coaching level 1) en wil zich graag verder blijven engageren om zich nog meer bij te scholen.
E-mail: [email protected]

 

 

Pol Op de Beeck (Penningmeester)
Pol is leerkracht LO in de 2e en 3e graad in het Sint Ritacollege te Kontich. Daarnaast is Pol ook bedrijfsleider van Comme Chez Soif en cocktailmanager op Tomorrowland. Samen met zijn vrouw Dorien hebben ze 3 kinderen, Vic (actief bij U10), Fons (U8) en rugbyspelertje in spè Cis.

In de zomer van 2010 is Pol zijn rugby carrière begonnen bij Rugby Mechelen. Ondertussen heeft Pol zijn Level 1 en 2 rugby behaald en is hij assistent trainer bij de U8 en U14 – samen met de vorige penningmeester :-). Daarnaast neemt hij het engagement op van penningmeester. Rustig achter de schermen alles van de boekhouding in orde brengen…
E-mail: [email protected]

Comments are closed.