Lid worden (of blijven)

Lid worden van Rugby Mechelen?

STAP 1
Wil je graag enkele keren van onze sport proeven vooraleer je je definitief inschrijft? Maak dan een try licentie aan. Vul het Try licentie-formulier in. Zodra dat is ingevuld krijg je alvast jouw logingegevens voor Twizzit, ons ledenbeheersysteem, toegestuurd. Met de try licentie zijn de 4 eerste trainingsweken gratis én verzekerd. Sluit gewoon aan bij een van de trainingen, en ontdek de mooie rugbysport.

STAP 2
Ben je gebeten door het spelletje? Voor je écht voluit gaat heb je ook een geldig medisch attest nodig. Vul je eigen gegevens al in en maak een afspraak bij je huisarts.
– Onder de 14 jaar: éénmalig
– Tussen 14 en 35 jaar (45 voor dames): om de 2 seizoenen nieuw attest
– Boven de 35 jaar (45 voor dames): elk seizoen nieuw attest

STAP 3
Na maximaal 4 trainingsweken (sneller mag altijd uiteraard) laat je aan de coach of manager weten dat je graag wil verder blijven rugby spelen. Schrijf je dan definitief in via deze link, waar je ook je medische fiche kan uploaden én ineens je lidgeld kan betalen.

Lidgeld per seizoen:o Senioren heren en dames : 240 Euro
o U16 en U18: 190 Euro
o U12 en U14: 190 Euro
o U8 en U10: 160 Euro
o Multimove en Mixar 130 Euro
Aansluiting na 1 januari: 75% lidgeld

Rekening BE07 7330 4485 6466

Als club bieden we de mogelijkheid aan om je lidgeld voor een heel seizoen, in 2 schijven te betalen: 50% in september, 50% in december. Neem hiervoor contact op met secretaris@rugbymechelen.be.
Met open armen verwelkomen we ook de Uitpas van de stad Mechelen. Voor alle info hierover: https://uitin.mechelen.be/uitpas.

Comments are closed.