Lid worden/blijven

Lid worden/blijven: welke stappen moet ik nemen?

1. Medische fiche Vlaamse Rugbybond

Het formulier ‘medische fiche’ zit mee in het welkomstpakket, maar kan ook hier  gedownload worden. Dit formulier moet elke twee jaar door een huisarts ingevuld en afgegeven worden aan de verantwoordelijke van de ledenadministratie, aan de trainer of aan de ploegverantwoordelijke.

Voor spelers ouder vanaf 35 jaar moet de medische fiche elk jaar opnieuw ingevuld worden.

2. Infofiche club

De medische fiche van de club dient om een dossier te kunnen aanleggen rond elke speler zodat we als club in geval van blessure correct en snel kunnen optreden. Dit formulier kan hier gedownload worden, maar zit ook mee in het welkomstpakket.

3. Akkoord verklaring

Bij de inschrijving in de club moet de speler, of de ouders in het geval van spelers jonger dan 18 jaar, een formulier ondertekenen waarbij ze akkoord gaan met alle voorwaarden van aansluiting bij de Vlaamse Rugbybond. Dit formulier zit mee in het infopakket, maar is ook hier te vinden. Daarnaast dienen spelers ook kennis te hebben genomen van het spelercharter.

4. Lidgeld en inschrijvingsformulier

Het lidgeld moet bij de aansluiting/verlenging lidmaatschap bij de club betaald worden om ervoor te zorgen dat de speler verzekerd is om rugby te spelen. Het lidgeld verschilt per categorie en bedraagt voor het seizoen 2021-2022:

  • Senioren heren en dames : 240 Euro
  • U16 en U18: 190 Euro
  • U12 en U14: 190 Euro
  • U8 en U10: 160 Euro
  • Multimove en Mixar 130 Euro

Het online inschrijvingsformulier moet ingevuld en doorgestuurd worden, ook bij verlenging van het lidmaatschap. Dit formulier laat toe om online de betaling van het lidgeld uit te voeren.

Leden die zich na 1 januari aansluiten betalen 75%.

Comments are closed.